Tilbud på Facadeisolering

Læs mere om isolering af facaden

Hvornår er facadeisolering en god løsning

Udvendig isolering er som at lægge en varm frakke på dit hjem, der holder kulden ude og samtidig holder varmen inde. Facadeisolering har den fordel, at den ikke optager værdifuldt boligareal inde i hjemmet, som indvendig isolering gør.

Facadeisolering er en kombination af energibesparelse og facaderenovering. Facadeisolering er typisk en god mulighed, især for ældre huse med murstensvægge uden hulmure eller huse af beton/gasbeton.

Boligens markedsværdi stiger, og dens energieffektivitet forbedres, hvilket gør den mere eftertragtet. Det er den dyreste form for facaderenovering, men den betaler sig også tilbage med tiden.

Udvendigt er det blevet langt mere solidt ved at lægge et net over den nederste puds, som tjener som forstærkning. Dette kan også hjælpe dig, hvis der er fodkoldt, utætte vægge eller fugtproblemer.

Læs mere om vores process nedenfor, eller hør hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste facadeisoleringsprojekt. Kontakt os idag!

Er det ikke Facadeisolering du søger?

Facadeisolering Pris

Prisen for facadeisolering afhænger af en række forskellige kriterier, herunder de temperaturer, du ønsker at holde ude, og isoleringens tykkelse. Prisen pr. kvadratmeter for 200 mm facadeisolering er 250 kroner dyrere end for 100 mm. Derfor har det valg, du foretager, en stor indflydelse på materialeprisen.

Udover materialeprisen betyder det også meget for din facadeisolering pris, hvordan facadens nuværende tilstand er. Hvis facaden er i dårlig stand eller ru, skal du reparere den først, før du installerer isolering.

F.eks. er reparation af underlag, reparation af mursten og pudsning eller udfyldning af huller alle eksempler på forberedelse inden man kan facadeisolere. Før den udvendige isolering kan monteres, skal al algevækst fjernes og den løse maling slibes af.

Priseksempler

Omkostningerne ved facadeisolering med facadebatts eller kingspan påvirkes af en række forskellige faktorer. Derfor anbefales det at arrangere en konsultation med en ekspert.

Tilbud 1:  129.250 kr. ekskl. moms

Facade 115m2, sætningsskader 15 stk. og algerens. Isoleringstykkelse 100 mm.

Tilbud 2: 191.960 kr. ekskl. moms 

Facade 168m2, opretning, og afslibning af maling. Isoleringstykkelse 150 mm.

8 forskellige isoleringstykkelser

Udvendig facadeisolering af boligen giver ejendommen et helt andet udtryk set udefra. Det er et arbejde der skal udføres omhyggeligt for at få et rigtig flot resultat og undgå kuldebroer. 

Når det drejer sig om facadeisolering, er de mest populære tykkelser 50 og 100 mm. Der findes dog også lameller til udvendig isolering med bredder på 30, 80, 120, 150, 180 og 200 mm.

100 mm er dyrere i materialer, end 50, men ikke i arbejdsløn,. Det vil sige at hvis du har budgettet og det passet sammen med den eksisterende facade, kan det bedst betale sig at tage løsningen til 100 mm. 

Når det drejer sig om facadeisolering, er omkostninger og kvalitet uløseligt forbundet. Jo tykkere facadebatts der er monteret, jo mere vil du spare på de årlige varmeudgifter. Send din opgave ind, så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder og ønsker.

Du kan selv vælge farve og struktur på den udvendige isolering

Når du får isoleret facaden på et hus, får du et frisk pust og en følelse af, at det lige er blevet bygget. Du kan vælge mellem 3 forskellige løsninger i forhold til strukturen på facaden.

Den mest finkornet struktur som man normalt filtser huse i (Skalcem S2000) er den som kunderne mest tyer til. Det fået som standard i 36 forskellige farver, heriblandt, creme, grå, blå, rød, hvid, gul mm. Hvis du ønsker et mere formelt look, men stadig foretrækker noget diskret, foreslår jeg Skalcem 3000. Den fås kun i den hvid farve, men kan males hvis man ønsker en anden farve.

Den sidste løsning er Webers berømte 280’er som er kendt i murerbranchen for at være ekstra stærk. Den egner sig  godt til fundablokke. Den er lidt mere grovkornet end de 2 andre muligheder og fås hvid og grå.

Alle 3 slags kan males på, så du har mulighed for at få dem i lige den farve du ønsker. Hvis du ikke er sikker på, hvilken løsning der er bedst for dig, kan vi levere en farveprøve, så du kan vælge den løsning, der passer til dig.

Hvad skal man tage højde for når der skal facadeisoleres

Når det drejer sig om facadeisolering, bør du altid rådføre dig med de lokale myndigheder om projektet for at sikre, at alt er i orden. Der er nogle regler, der skal overholdes, blandt andet skal der være mindst 2,5 m til skel.

Kravene er forskellige fra kommune til kommune. Nogle steder gælder visse bestemmelser, f.eks. om hvordan ejendommen skal se ud. Udover det, skal man huske at indberette til BBR-registeret, at der bliver lavet om på bygningen, og hvad du har ændret.

Fordele ved Facade Isolering

kort og godt
  • Energioptimeret hus
  • Tjen investeringen hjem
  • Få en helt ny facade
  • Håndværkerfradrag

Har du tænkt over

disse ting
  • Hvor stort er dit budget
  • Hvornår skal det laves
  • Hvilken tykkelse
  • Hvilken farve er du til

Indhent uforpligtende tilbud på Omfugning