Tilbud på Skalmuring

Læs mere om skalmur og murværk

Skalmur som facade

Gennem tiden har jeg været med til at mure over 80 typehuse og facader på større byggerier. Mursten er en af de smukkeste måder at udsmykke dit hjem på, og de giver en meget holdbar facade, der er velegnet til at modstå det danske vejr. 

Udover at at det er et stærkt materiale kræver en murstensfacade minimal vedligeholdelse og er den mest anvendte måde at beklæde sit hus på i Danmark. Mursten fås i flere forskellige farver og overflader. Rød og gule sten er ret så populære, men du kan også få mursten i sort, hvid og brun. 

En mursten er lavet af ler og brændes i en ovn for at få den hårdhed og vandtæthed den har. Uanset om du skal have lavet en læmur, muret store facader eller sat vægge op i huset kan vi udføre arbejdet for dig. Alle generelle murerarbejde løses, alt fra mindre jobs til store byggerier og nybyggerier.

Læs mere om vores process nedenfor, eller hør hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste skalmuringsprojekt. Kontakt os idag!

Er det ikke Skalmuring du søger?

Skalmuring pris – hvad koster skalmuring

Omkostningerne ved en skalmur bestemmes af en række faktorer, herunder hvilket forbandt, hvilken blanding der anvendes, og om der skal opfyldes særlige eller vanskelige betingelser.

En typisk stenpris vil ligge på omkring 13 – 15 kr. pr. sten eksklusiv materialer og moms. Med i stenprisen er pudsning af sokkel medregnet, mens andre tilføjelser, såsom sålbænke i mursten eller skifer, opmuring af gesims, opmuring af gavle, kommer oven i prisen. 

Send din opgave ind, så finder vi en god pris på skalmuring, så du kan få en super stærk facade til dit nye hus.

Opmuring af indervægge i gasbeton

Som professionel murermester er det en sand fornøjelse at komme ud til kunderne og hjælpe dem med alverdens murerarbejde. 

Opmuring af murstensvæg eller opmuring af gasbeton til nybyggerier er nogle at det vi har laver rigtig meget af igennem tiden, så det er vi rigtig gode til. 

Når vi er ude hos kunden sætter vi en ære i at arbejdet bliver udført i aller højeste kvalitet. Det giver os en god følelse i maven og dig et smil på læben, før, under og efter arbejdet bliver udført.

Opmuring af skorsten

Mange ældre huse har en skorsten opført i mursten. Opmuring af skorsten kan udføres på 2 måder. En muret skorsten kan være bygget af mursten eller præfabrikeret. Begge metoder kræver en muret underdel der går gennem tagryggen og ned gennem huset. 

Nogen er mere til en pejs som ved hjælp fra åben ild i stuen giver en helt speciel hygge i hjemmet der er svær at være foruden. I mange ældre huse er den indvendige skorsten en del af husets sjæl og bidrager til husets charme og fælleskab, når man samles omkring ildstedet. Trænger pejsen eller skorstenen til en renovering er du velkommen til at sende din opgave ind Murerfirmaet.

Fordele ved Skalmuring

kort og godt
  • Du får en stærk facade
  • Lav vedligeholdelse
  • Super moderne
  • Sælger godt

Har du tænkt over

disse ting
  • Hvilke sten ønsker du
  • Opstart af projektet
  • Hvor stort er dit budget
  • Andre ønsker?
  • Hvilken fugetype

Indhent uforpligtende tilbud på Omfugning