Tilbud på Vandskuring

Læs mere om vandskuring af boligen

Hvad koster vandskuring

Omkostningerne til udendørs vandskuring afhænger af højden på bygningen, kvadratmeter, vejret, farven og facadens eksisterende tilstand. Den grå 280’er filts fra weber koster kun ⅓ af hvad de andre farver koster i materiale pris pr m2. Det vil sige at man kan spare en del ved at vælge den grå farve.

Når du har brug for en pris på vandskuring, er det en fordel at aftale en tid med en professionel. Der er mange variabler, der kan ændre prisen; derfor skal du have set arbejdet tidligere for at kunne give en præcis pris.

Gesimser, gavle og andre udsmykninger, der gør at arbejdet tager længere tid, vil også påvirke prisen. Hvis væggen er lavet af mursten med tilbagelagte fuger, kan det være nødvendigt at vandskure 2 gange for at opnå et perfekt resultat.

Læs mere om vores process nedenfor, eller hør hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste vandskuringsprojekt. Kontakt os idag!

Er det ikke Vandskuring du søger?

Forarbejdet er vigtigt inden vandskuring

Før du får boligen vandskuret, skal du sikre dig, at facaden er klar. Det gør man ved at bruge algerens til at fjerne algevækst, og slibe gammel maling af, hvis der er maling på facaden.

På den måde får man en bar overflade og bedst mulig hæfteevne. Det har utrolig meget at sige hvis man skal have et lækkert resultat, der holder i mange år.

Hvis der er revner, løs puds, porøse fuger, revnede mursten, skal det repareres for at sikre, at facaden er holdbar og stabil. Står facaden klar som den er, vil det give dig en billigere vandskuring pris.

Hvornår kan man male på vandskuring

Der er mange modstridende synspunkter om, hvornår det er hensigtsmæssigt at male på filtning og vandskuring. Nogle firmaer mener at man kan male når vandskuringen er tør, altså typisk efter 24 timer. Andre mener at man skal vente flere måneder.

Det er svært at vide, hvad man skal tro, men faktum er, at hvis du lader vandskuringen hærde helt, inden du maler facaden, er du på den sikre side. Produkterne man bruger til at filtse med udendørs er Skalcem s2000 eller Weber 280. De skal have 30 dage ved minimum 20 grader for at gennemhærde.

Hvad er vandskuring

Vandskuring og filtsning udføres ved at man trækker et tyndt lag filts / tyndpuds på det eksisterende murværk eller pudset facade. Når overfladen er fingertør, kan du bruge en svamp eller et filtsebræt til at samle filtsen. Dette giver et fremragende resultat, som bliver mere og mere populært.

Vandskuring og filtsning bliver rigtig tit sammenlignet med hinanden. Selv mange murere kender ikke forskellen. Arbejdsgangen er meget lig hinanden, men slutresultatet, strukturen og udtrykket er forskelligt.

Ved en fitsning dækker man overfladen helt til, og det giver et pænt og meget moderne udtryk, som mange efterspørger. Man kan dog stadig skimte murstene bagved, da fugerne bliver lidt mørkere end murstenene.

Det er ikke kun udendørs der bliver vandskuret. Indendørs vandskuring er også en mulighed hvis det er gasbeton, mursten eller pudsede vægge.

Ved vanskuring og filtsning skal du være klar over at der godt kan være en smule forskel i farven.

Vandskuring af hus - en flot og moderne løsning

Går du med tankerne om at give facaden på huset en kærlig hånd, kan en vandskuring være løsningen. Du kan give din facade et mere moderne udseende i stedet for det gamle murværk. Facaden er sammen med taget, det første man lægger mærke til, når man ankommer til boligen.

Hvis det udvendige er velholdt, giver det et meget positivt første indtryk af boligen udefra. Skulle du få lyst til at sælge huset en dag, vil boligen fremstå langt mere attraktivt. Den kan sælges for mere og en køber vil have lettere ved at finde dit hus interessant.

Hos Facade Experten udfører vi både vandskuring indendørs og udendørs og har mere end 10 års erfaring. Det har givet os meget erfaring, der gør at vi kan løse enhver form for facaderenovering. Hvis du kunne tænke dig at få en specialist til at tilse facaden, så send din opgave ind og få et uforpligtende tilbud.

Kan man selv udføre en vandskuring

Hvis du vil have et rigtig flot resultat, der virkelig får huset til at fremstå som helt nyt igen, anbefaler jeg på det kraftigste at du lader en professionel fagmand udføre facaderenoveringen for dig.

Det kræver god erfaring at få det hele til at sidde som det skal, med maksimal holdbarhed.

Fordele ved Vandskuring

kort og godt
  • Dit budget
  • Hvilken farve
  • Hurtig opstart af opgaven
  • Flere muligheder

Har du tænkt over

disse ting
  • Hvilke farver er du mest til
  • Hvid og grå bliver mest ensartet
  • Hvor stort er dit budget
  • Hvornår ønsker du opstart

Indhent uforpligtende tilbud på Omfugning